AeL ISTeEurope Awards WSA ICT IPMA IT-Excellence Award
SIVECO Romania

Poveştile Naturii: Minunăţiile lumii vii


.

Screenshot Descriere moment  
Cu ajutorul mouse-ului, utilizatorul îl ghidează pe Codruţ până în zona de baltă. Apoi, trebuie să fotografieze următoarele plante: salcie, lintiţă, trestie, papură şi nufăr. După rezolvarea acestei sarcini de lucru, utilizatorul îl îndrumă pe Codruţ înapoi la casa pescarului. demo (Opens in a pop-up window)
Utilizatorul trebuie să unească printr-o linie vieţuitoarea de pe planşă cu hrana acesteia. Cu ajutorul mouse-ului, trebuie să apese mai întâi pe imaginea cu vietatea, apoi pe cea care reprezintă hrana ei. demo (Opens in a pop-up window)
Cu ajutorul mouse-ului, utilizatorul îl ghidează pe Codruţ până la casa pădurarului. Odată ajuns acolo, el trebuie să asculte cu mare atenţie descrierea plantei (indiciul), apoi să găsească planta corespunzătoare acelei descrieri. demo (Opens in a pop-up window)
Cu ajutorul mouse-ului, utilizatorul îl ghidează pe Codruţ până în şopronul în care se află agricultorul. Utilizatorul trebuie să identifice produsele care se obţin din cerealele prezentate pe planşă. demo (Opens in a pop-up window)