AeL ISTeEurope Awards WSA ICT IPMA IT-Excellence Award
SIVECO Romania

Comunicate de presă

 
     <<   21   22   23   >>   

 

7 Februarie 2005

Programul Sistem Educaţional Informatizat – o punte trainică pentru accesul nediscriminatoriu în Era Digitală

Programul românesc de informatizare a învăţământului preuniversitar a primit o reconfirmare a valorii sale din partea grupului internaţional de presă IDG.


 

25 Ianuarie 2005

Sistemul Educaţional Informatizat – un proces continuu, ale cărui progrese depind de implicarea şi feedback-ul beneficiarilor

Resurse IT&C în educaţie - elevi, profesori şi furnizorii de soluţii IT analizează stadiul informatizării învăţământului preuniversitar românesc.


 

30 Decembrie 2004

SEI – primii paşi în informatizarea sistemului preuniversitar de educaţie românesc

Pe baza rezultatelor obţinute, SEI este considerat drept unul din cele mai avansate proiecte de utilizare a tehnologiei informaţiei în educaţie la nivel european şi poate constitui începutul uneia din cele mai reuşite campanii de informatizare a învăţământului de stat din lume.


 

8 Decembrie 2004

SIVECO România la Online EDUCA Berlin

Căştigătorii CUPEI SIVECO 2004 şi-au prezentat lucrările la cel mai important eveniment internaţional dedicat sistemelor educaţionale asistate de calculator, construind o nouă imagine României: aceea de producător important de eLearning.


 

8 Noiembrie 2004

Participare SIVECO România la Conferinţa eChallenge 2004 de la Viena

Platforma de eLearning AEL dezvoltată de SIVECO România, nominalizată de către Comisia Europeana la Premiile pentru Societatea Informaţională (European IST Prizes), s-a bucurat de mult interes la Viena.


 

27 Septembrie 2004

Înaltă recunoaştere internaţională pentru AeL

Platforma de eLearning AeL dezvoltată de SIVECO România a fost nominalizată de către Comisia Europeana la Premiile pentru Societatea Informaţională (European IST Prizes).


 

20 Septembrie 2004

Utilizarea sistemelor eLearning în învăţământul superior cu profil tehnic

La workshopul organizat de Universitatea Politehnica Bucureşti profesori universitari şi studenţi din România şi Uniunea Europeană şi-au împărăşit experienţa în utilizarea tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor.


 

6 Iulie 2004

Tehnologiile Informaţiei şi Comunicaţiilor deschid calea spre Societatea Cunoaşterii

Platforma de instruire asistată de calculator AEL contribuie la democratizarea sistemului de învăţământ prin asigurarea accesului nediscriminatoriu la mijloacele educaţionale moderne.


 

20 Mai 2004

AeL şi-a mai adăugat un premiu în palmares

Platforma educaţională AeL a primit premiul pentru cel mai bun software educaţional la Premiile IT&C Galaţi 2004.


 

20 Aprilie 2004

La CERF 2004, cele mai înalte oficialităţi ale ţării apreciază valenţele tehnice şi formative ale AeL

În standul SIVECO Romania, Preşedintele României, Primul Ministru şi Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei s-au declarat impresionaţi de lecţiile interactive incluse pe platforma de instruire asistată de calculator AeL, folosite azi în toate liceele din ţară.


     <<   21   22   23   >>