AeL ISTeEurope Awards WSA ICT IPMA IT-Excellence Award
SIVECO Romania

Promovarea şi formarea de capital uman pentru o dezvoltare durabilă a societăţii cunoaşterii, în Europa de Sud-Est

Bucureşti, România, 6 Martie 2009 - 7 Martie 2009

Tema evenimentului: Evenimentul a vizat promovarea importanţei dezvoltării capitalului uman şi modernizarea învăţământului profesional şi tehnic, în vederea creării unei economii a cunoaşterii durabile concomitent cu dezvoltarea socială regională. În cadrul sesiunilor de conferinţe şi workshop-uri au fost prezentate cele mai recente proiecte şi soluţii pentru dezvoltarea capitalului uman în zona Europei de SE ca o componentă esenţială a procesului de incluziune în zona europeană.

SIVECO Romania a participat alături de cei mai importanţi furnizori de soluţii educaţionale la expoziţia organizată în cadrul acestui eveniment.

Participanţi: Peste 200 de delegaţi reprezentând instituţii europene şi organizaţii internaţionale au luat parte la sesiunile conferinţei. Evenimentul a găzduit factori de decizie din Ministerele Educaţiei şi Muncii din zona SE Europeană, preşedinţi ai consorţiilor generale, experţi în educaţie, inspectori şcolari, cercetători, reprezentanţi ai universităţilor, administraţiei publice locale, sindicatelor, ONG-urilor precum şi delegaţi din partea altor organizaţii implicate în dezvoltarea capitalului uman.