AeL ISTeEurope Awards WSA ICT IPMA IT-Excellence Award
SIVECO Romania

Expoziţia GESS 2009 - Gulf Education Supplies and Solutions

Dubai, Emiratele Arabe Unite, 10 Martie 2009 - 12 Martie 2009

Tema evenimentului: Gulf Education Supplies and Solutions (GESS), cea mai importantă expoziţie educaţională din Orientul Mijlociu este organizată sub înaltul patronaj al Şeicului Mahammed bin Rashid Al Maktoum, Vice Preşedinte, Prim Ministru şi Conducător al Dubaiului. Bugetele impresionante pe care ţările din zona Orientului Mijociu le alocă educaţiei (peste 30 de miliarde de dolari anual), fac din acest eveniment punctul de întâlnire al celor mai importanţi dezvoltatori de soluţii educaţionale din întreaga lume şi al beneficiarilor viitoarelor proiecte de anvergură.

În cadrul expoziţiei GESS 2009, reprezentanţii SIVECO Romania au prezentat soluţia de eLearning implementată în cadrul proiectului din UAE (United Arab Emirates). SIVECO Romania a fost prezentă la GESS 2009 şi alături de partenerii Microsoft şi SANAKO, pentru a prezenta cele mai moderne soluţii educaţionale integrate şi proiectele comune dezvoltate în regiune.

Participanţi: La evenimentul din acest an au luat parte reprezentanţi ai Ministerelor Educaţiei din ţările din regiunea Golfului şi 200 de companii şi organizaţii din 20 de ţări, ce dezvoltă diverese soluţii educaţionale.