AeL ISTeEurope Awards WSA ICT IPMA IT-Excellence Award
SIVECO Romania

Evenimentul anual "Clubul Utilizatorilor"

România, Bucureşti, Muzeul Naţional de Artă, 20 Noiembrie 2003

Titlul evenimentului: Clubul Utilizatorilor - prilej pentru SIVECO România de a evalua împreună cu beneficiarii şi partenerii evoluţia companiei în anul 2003

Audienţa: Beneficiarii, partenerii şi colaboratorii companiei

Tema evenimentului: Evaluarea rezultatelor eforturilor comune, stabilind prin dialog şi schimb de opinii modalităţi de eficientizare a colaborării.

Informaţii de contact / Confimări: Tel/Fax: (021) 224 25 77, (021) 224 25 31

E-mail: marketing@siveco.ro, office@siveco.ro

Informaţii generale:

Intrat în tradiţia companiei SIVECO Romania, Clubul Utilizatorilor este un moment de bilanţ, în care familia beneficiarilor, partenerilor şi prietenilor companiei evaluează rezultatele eforturilor comune, stabilind prin dialog şi schimb de opinii modalităţi de eficientizare a colaborării.

Anul acesta, Clubul Utilizatorilor se va desfăşura într-o locaţie de excepţie, Muzeul Naţional de Artă - lăcaş de cultură emblematic pentru spiritualitatea românească.

După ce vor vizita Galeriile de Artă ale Muzeului, cei peste 400 de invitaţi vor asculta în Sala Tronului din Palatul Regal alocuţiunile managementului SIVECO România, ale reprezentanţilor oficialităţilor, partenerilor şi beneficiarilor care vor participa la eveniment.