AeL ISTeEurope Awards WSA ICT IPMA IT-Excellence Award
SIVECO Romania

Forumul „eLearning Excellence in the Middle East”

Emiratele Arabe Unite, Dubai, 26 Ianuarie 2009 - 28 Ianuarie 2009

Tema evenimentului: Cu bugete ce depăşesc 30 de miliarde de dolari şi strategii fundamentate pe termen lung privind dezvoltarea sistemelor de învăţământ, ţările din Orientul Mijlociu îşi selectează cu multă exigenţă partenerii, în rândul companiilor capabile să implementeze şi să localizeze proiecte complexe destinate eficientizării sistemelor naţionale de învăţământ.

SIVECO Romania a prezentat în cadrul evenimentului soluţia de eLearning AeL şi proiectele educaţionale dezvoltate în regiunea Orientului Mijlociu. Recunoscută deja la nivel internaţional ca un furnizor important de soluţii de eLearning, SIVECO Romania a participat la dezvoltarea  primului portal educaţional naţional din Emiratele Arabe Unite (EAU). La ora actuală peste 30,000 de elevi şi studenţi au acces la resursele educaţionale puse la dispoziţie prin intermediul portalului.

Participanţi: Forumul a reunit cei mai importanţi experţi, practicieni, cercetători, furnizori de soluţii educaţionale şi factori de decizie implicaţi în proiecte de învăţământ în zona Orientului Mijlociu.