AeL ISTeEurope Awards WSA ICT IPMA IT-Excellence Award
SIVECO Romania

Industria românească de software este un bun ambasador al României în lume

Săptămâna Financiară | 17 Iulie 2006

Click pentru versiunea mărită

Pe 26 şi 27 iunie 2006, la Viena, a avut loc Conferinţa ministerială privind cadrul regional pentru investiţii în S.-E. Europei, reuniune organizată de Pactul de Stabilitate pentru S.-E. Europei, în colaborare cu Organizaţia pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (OECD). Evenimentul a marcat semnarea cadrului regional pentru investiţii (RIF), acord privind priorităţile regionale şi mediul de afaceri.

În semn de recunoaştere a efortului investiţional, pe plan naţional şi regional, făcut în anul 2005 de companiile din Sud-Estul Europei, Organizaţia pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (OECD) a organizat Gala Investitorilor Anului 2006, în cadrul căreia a premiat acele companii şi proiecte de investiţii care au accelerat reformele şi au contribuit la imbunătăţirea climatului de business în regiune.

SIVECO România a primit Trofeul de Excelenţă la categoria „Investiţii inovative realizate pe plan local”

Eforturile companiei de a investi consecvent în cercetare dezvoltare, în inovaţie şi de a promova excelenţa în tot ceea ce face sunt astfel răsplătite de comunitatea internaţională de business şi de către OECD, care au apreciat în mod deosebit contribuţia SIVECO la dezvoltarea industriei româneşti de software şi la promovarea imaginii României în lume.

De peste 40 de ani, OCDE este una dintre cele mai mari şi mai de încredere surse de statistică comparată, statistică economică şi date sociale. Valoarea şi valabilitatea recomandărilor şi rezoluţiilor OCDE este atât de mare, încât se constituie practic într-o matrice de funcţionare a economiei mondiale.