AeL ISTeEurope Awards WSA ICT IPMA IT-Excellence Award
SIVECO Romania

Cupa SIVECO a adunat la Buziaş peste 100 de elevi şi profesori

Gândul (Supliment educaţional) | 20 Iunie 2006

Click pentru versiunea mărită

Ediţia din acest an demonstrează încă odată cât de puternică este comunitatea creatorilor de soft educaţional, concursul organizat de SIVECO România şi Ministerul Educaţiei şi Cercetării reprezentând o şansă pentru fiecare din membrii acesteia de se cunoaşte mai bine şi de a-şi aduce aportul la dezvoltarea softului educaţional românesc.

Finala Cupei SIVECO, organizată anul acesta la Buziaş, a fost câştigată de o echipă de elevi de la Liceul de Informatică „Grigore Moisil” din Iaşi. Pe locul al doilea s-au clasat două echipe, una de la acelaşi liceu cu marii câştigători, iar cea de-a doua de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea. Locul trei a fost ocupat tot de două echipe – cea a Colegiului Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti şi cea a Colegiului Naţional „C.D. Loga” din Timişoara.

Premiul Special pentru Consecvenţă oferit de Microsoft Romania a fost adjudecat de echipa condusă de profesorul Adrian Mihalcea din Vălenii de Munte. Alte două premii au fost acordate de compania Intel. Echipele câştigătoare ale premiilor I şi special vor reprezenta România la Online Educa Berlin 2006, prestigioasa conferinţă anuală de eLearning.

Detalii asupra lecţiilor premiate la Cupa SIVECO se găsesc la http://portal.edu.ro/index.php/articles/3870?catid=1461.