AeL ISTeEurope Awards WSA ICT IPMA IT-Excellence Award
SIVECO Romania

eLearning Solution for Romanian Police Officers

Compact Bucureşti | 18 December 2006

Romanian version only

Click for larger view
Poliţiştii care nu vor promova testul vor pleca din poliţie

La sfârşitul săptămânii trecute a fost lansat sistemul de instruire şi testare asistată de calculator eLearning, la nivelul inspectoratelor de poliţie din ţară. Sistemul are drept obiectiv oferirea unui mediu de instruire flexibil, dinamic şi adaptat noilor cerinţe europene din domeniu.

Soluţia de eLearning AeL a fost concepută de SIVECO România şi asigură modernizarea şi completarea procesului tradiţional de instruire şi testare. Primii care au susţinut acest test au fost cinci poliţişti ai IJP Ilfov. Eu au trecut cu succes testul, răspunzând corect la toate întrebările.

Florin Troşca, comisar-şef al IJP Ilfov, speră ca în primul trimestru al anului viitor să realizeze un prim test pentru toţi angajaţii din inspectorat, astfel încât la testul final de la sfârşitul anului 2007 să poată analiza evoluţia profesională a poliţiştilor din Ilfov. „Până la sfârşitul anului 2007, vom şti exact cine rămâne în poliţie, pentru că cine nu se va adapta acestui nou mod de lucru european va pleca”, ne-a declarat Troşca.