AeL ISTeEurope Awards WSA ICT IPMA IT-Excellence Award
SIVECO Romania

La CERF 2004, cele mai înalte oficialităţi ale ţării apreciază valenţele tehnice şi formative ale AeL

20 Aprilie 2004

În standul SIVECO Romania, Preşedintele României, Primul Ministru şi Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei s-au declarat impresionaţi de lecţiile interactive incluse pe platforma de instruire asistată de calculator AeL, folosite azi în toate liceele din ţară.

Bucureşti, 21 Aprilie 2004 - Considerând că CERF este un eveniment major pentru piaţa românească de tehnologia informaţiei, SIVECO România prezintă la ediţia de anul acesta produsele stindard ale companiei: platforma de eLearning AeL, sistemul de management al documentelor SIVADOC şi pachetul integrat de gestiune a resurselor întreprinderii SIVECO Applications.

Diversitatea soluţiilor propuse şi prezentările atractive din standul SIVECO Romania au atras atenţia personalităţilor care au vizitat expoziţia în ziua deschiderii.

"Vedeta" standului a fost produsul AeL, platformă de eLearning utilizată în toate liceele din ţară în cadrul programului Sistem Educaţional Informatizat, desfăşurat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi implementat de un consorţiu format din HP România, IBM România şi SIVECO România.

Platforma AeL a primit laude din partea Preşedintelui Ion Iliescu şi a Premierului Adrian Năstase, care au fost însoţiţi în vizita la CERF de Ministrul TIC Dan Nica şi s-au declarat încântaţi de noile modalităţi de predare - învăţare folosite în prezent în laboratoarele AeL.

"Suntem foarte emoţionaţi şi onoraţi că, în decurs de doar câteva ore, primii oameni ai ţării au apreciat la superlativ performanţele platformei educaţionale AeL. Cuvintele de laudă rostite de Preşedinte şi de Premier ne arată că suntem pe drumul cel bun", declară domnul Alexandru Rădăşanu, Vicepreşedinte şi Director Tehnic al companiei SIVECO Romania.

Cartea de onoare a companiei s-a îmbogăţit cu două referinţe preţioase pentru echipa Siveco România.

Domnul Preşedinte Ion Iliescu a scris : "Felicitări, mai ales pentru aplicaţiile legate de educaţie, de programele şcolare. Este domeniul cu cea mai mare eficienţă pentru viitor".