AeL ISTeEurope Awards WSA ICT IPMA IT-Excellence Award
SIVECO Romania

AeL şi-a mai adăugat un premiu în palmares

20 Mai 2004

Platforma educaţională AeL a primit premiul pentru cel mai bun software educaţional la Premiile IT&C Galaţi 2004.

Bucureşti, 21 Mai 2004 - Evenimentul IT&C recent organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Galaţi, şi Parcul de Tehnologia Informaţiei din localitate s-a încheiat cu ceremonia festivă de decernare a Premiilor IT&C Galaţi 2004.

În cadrul secţiunii de eLearning, platforma AeL, a fost desemnată câştigătoare absolută.

La ceremonie au asistat reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai Ministerului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei.

"Suntem extrem de onoraţi de această nouă distincţie pe care o primeşte AeL. Elevii din cele 1220 de licee şi profesorii lor care folosesc AeL în procesul didactic au o confirmare în plus că folosesc la clasă cel mai performant software de pe piaţa românească. Acest premiu este în egală măsură al lor, al utilizatorilor, şi al echipei AeL de la SIVECO, pe care o felicit", declară Florin ILIA, Director Departament Internet Space.

Premiul de la Galaţi se adaugă numeroaselor recunoaşteri naţionale şi internaţionale obţinute de AeL începând cu anul 2002 la ROCS 2002, Binary 2002, WSIS 2003, World Education Market ONLINE EDUCA Berlin 2004, CERF 2004 etc.